• Tuin met trap

  • Standpunts-perspectief tuin minimaal onderhoud

  • isometrie achtertuin weinig onderhoud

  • Isometrie terrastuin met vijver

  • Winterbeeld tuin met bakken met grassen

  • Standpunts-perspectief vanuit zitkamer

 

Werkwijze

Eerste bezoek

Het eerste bezoek is geheel vrijblijvend. Tijdens dit bezoek vertel ik u graag hoe ik te werk ga en bespreek ik met u uw wensen, eisen en budget. Ik laat u enkele voorbeelden zien van andere tuinontwerpen. Spreekt dit alles u aan, dan meet ik u buitenruimte in en maak ik foto’s van de bestaande situatie, van het huis en de omgeving. Indien van toepasssing inventariseer ik met u welke bomen en planten u eventueel zou kunnen behouden.
In navolging op het gesprek en indien gewenst, stuur ik u een offerte voor ontwerpkosten* toe.

Tweede bezoek

Tijdens het tweede bezoek, zal ik afhankelijk van de gemaakte afspraken, met u een of meer schetsen bespreken. 

Derde bezoek

Tijdens het derde bezoek bespreken we het definitieve ontwerp. Hierbij doe ik u ook een voorstel voor materiaalgebruik en beplanting.

Het eindproduct

Het eindproduct zal standaard bestaan uit een portfolio A3 liggend formaat, met daarin het definitieve ontwerp in kleur (schaal 1:100 of 1:50) en het beplantingsplan met beplantingslijst met foto’s. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om tegen meerkosten een axonometrie of isometrie (3-D beeld) en/of standpuntperspectief te laten maken

Ik kan u in contact brengen met een hovenier die voor u een gespecificeerde offerte kan maken voor de aanleg van uw tuin.

Indien u wenst kan ik tegen meerkosten uitvoeringsbegeleiding verzorgen. 

*In 2013 geldt een speciaal tarief. Vraag naar de voorwaarden.